Veelgestelde vragen

1. Kan ik ook een andere maat bestellen?

Wij kunnen Josh armbanden in iedere maat bestellen, echter wij gaan uit van standaard dames of herenmaat. De lengte maat is de armband plat gemeten inclusief de sluiting. Een afwijkende maat wordt speciaal gemaakt en duurt op dit moment 4 weken. Op maat gemaakte armbanden mogen niet geruild of geretourneerd worden!! Wanneer u dit wilt kunt u de betreffende armband bestellen en bij opmerkingen de maat in centimeters (mag ook in halve centimeters) vermelden. Wij nemen bij afwijkende maten altijd even telefonisch contact met u op. Wij gaan over tot bestellen bij Josh als de armband betaald is.

2. Heb ik garantie op mijn sieraad en hoelang?

U heeft altijd een half jaar Garantie op uw sieraad. Dit geldt ook op het uitvallen van kristallen. Kristallen zitten er op gelijmd en kunnen door stoten wel eens los laten. In het geval van Garantie mag u de armband met Garantiebewijs en een briefje met Naam, Adres en Klacht erop retour sturen naar Shop 4 Josh, Max Euwestraat 13, 2042RA, Zandvoort. Wel voldoende frankeren!

3. Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?

Wanneer u met Ideal of Credit Card betaald kan de zending over het algemeen nog diezelfde dag op de post en heeft u meestal de dag daarop de bestelling al in huis. Bij overmaken duurt dit meestal langer omdat de bank het bedrag enige dagen vasthoudt. Wij sturen de bestelling pas op wanneer het bedrag op onze rekening staat. Als u betaald van een Rabobank rekening kan meestal de zending dezelfde dag nog op de post. Kortom met Ideal 1 a 2 dagen, met overmaken 4 a 5 dagen. Wij versturen met PostNL.

4. Wat gebeurt er al ik de armband niet pas of mooi vindt?

Wanneer de armband niet past kunnen we een andere maat bestellen (vraag 2) maar u mag ook de armband binnen 12 dagen retour sturen en ontvangt u het aankoopbedrag minus verzendkosten retour op uw rekening. Wel even een briefje erbij met Naam, Adres en Rekeningnummer. Het retour adres is: Shop 4 Josh, Max Euwestraat 13, 2042RA, Zandvoort. Wel voldoende frankeren!

5. Koop ik wel een echte Josh sieraad bij Stoere-armbanden.nl ?

Stoere-armbanden.nl is officiële Josh dealer op het internet. Wij verkopen uitsluitend originele Josh sieraden en nooit een kopie of Josh style. U ontvangt ook altijd een originele Garantiekaart van ons. Voor vragen over onze betrouwbaarheid kunt u zich ook melden bij “Josh” zelf.

6. Van wat voor materiaal zijn de Josh sieraden gemaakt?

De sieraden van Josh zijn gemaakt van een legering van zink, aluminium en magnesium. De afwerkingslaag is zilver. Er zit geen nikkel in verwerkt en kunnen het dus anti allergie noemen. De kristallen zijn van “Swarovski” zodat deze een maximale bling opleveren.

7. Kan ik ook terecht in een winkel?

Stoere-armbanden.nl is een initiatief van Charlston Time Trends Design. Charlston is een trendwinkel in de Grote Houtstraat 142b te Haarlem en bestaat al bijna 20 jaar. Wij hebben de grootste collectie Josh sieraden in Nederland met over het algemeen zo’n 200 verschillende Josh armbanden voor dames en heren. U kunt hier natuurlijk ook voor garantie terecht. Ons telnr is 023-5423677 alleen op winkeltijden. Wel het garantie formulier meenemen.


8. Hoe wordt mijn armband verstuurd?

De armband wordt verstuurd in een luchtkussen envelope met daarin het sieraad, verpakt in een Josh zakje. Bijgevoegd is het Garantiebewijs en de rekening. Armbanden met kristallen worden extra ingerold in bubbleplastic. Kado verpakking hebben wij niet! Wij versturen met TNT Post, de bestelling gaat gewoon door de brievenbus. Wij zijn niet verantwoordelijk bij het zoekraken of bij ontvreemding van de inhoud van de envelope wanneer deze in het buitenland afgeleverd moet worden.

9. What is your IBAN number and BIC code??

Our IBAN NR is : NL 73 RABO 0129 5844 36 Bic Code: RABONL2U Account nr: 12 95 84 436 t.a.v Charlston, te Haarlem

10. Wat is het retouradres?

Het retouradres is Shop 4 Josh, Max Euwestraat 13, 2042RA, Zandvoort


Kassa  

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten € 0.00
Totaal € 0.00

Kassa Afrekenen